mar╚Ťi, 1 august 2017

O declaratie de iubire care a costat mult !

O declaratie de iubire care a costat mult !­čśó
├Än timp ce un om isi schimba roata la ma┼čina nou─â, baietelul lui de 4- 5 ani a luat o piatra ascu┼úit─â si a inceput sa zg├órie aripa ma┼činii. M├ónios, barbatul a luat m├óna copilului ┼či l-a lovit peste ea de multe ori, f─âr─â s─â-┼či dea seama ca avea ├«n m├ón─â o cheie.
La spital, copilul si-a pierdut toate degetele din cauza numeroaselor fracturi. C├ónd si-a v─âzut tatal... copilul a intrebat cu ochii plini de durere: „Tati, imi vor cre┼čte degetele la loc?”.
Barbatul a ramas impietrit de durere; s-a intors la masina si a lovit-o de mai multe ori. Devastat de propriile lui fapte... stand in fata masinii s-a uitat la zgarieturi; baietelul scrisese: „TATI, TE IUBESC”.
Mânia si Dragostea nu au limite; alege-o pe cea din urma pentru a avea o viata minunata... Lucrurile sunt pentru a fi folosite, iar oamenii pentru a fi iubiti.
Dar problema lumii de astazi este ca Oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite... in timpul acestui an, sa fim atenti si sa ne amintim: Lucrurile sunt pentru a fi folosite, iar oameniii pentru a fi iubiti!!!...

Niciun comentariu:

Trimite╚Ťi un comentariu