miercuri, 13 decembrie 2017

Povestea a doi calugari



Povestea a doi calugari
“Am nevoie de untdelemn” a spus un calugar candva, asa ca a plantat un puiet de maslin. Doamne, se ruga el, maslinul are nevoie de ploaie pentru ca plapandele-i radacini sa soarba apa si sa creasca. Trimite o ploaie blanda!”. Si Domnul a trimis o ploaie blanda. “Doamne, se ruga calugarul, copacul meu are nevoie de soare. Trimite soare, Te rog.” Si soarele a stralucit, poleind norii care mai picurau inca. Acum niste ger, Domnul meu, ca sa-i intareasca tesuturile” a strigat calugarul. Si iata, copacelul scanteia de chiciura, dar spre seara muri.
Atunci calugarul s-a dus la chilia unui confrate si i-a povestit patania lui neobisnuita. “Si eu am plantat un copacel, raspunse acesta, si uite! Ii merge bine. Insa eu mi-am incredintat copacul Dumnezeului sau. El, care l-a creat, stie mai bine decat unul ca mine ce-i trebuie unui pom. Nu am pus nici o conditie, nu am stabilit metode sau mijloace. “Doamne, m-am rugat, trimite-i ceea ce-i trebuie: furtuna sau soare, vant, ploaie sau inghet. Tu l-ai facut si Tu il cunosti.”
Aproape a mai trecut un an din viata noastra, incepe un altul nou. Sa invatam din patania acestor calugari, sa dam mana libera lui Dumnezeu in viata noastra, El ne stie mai bine, stie cum sa ne ia ca sa ne faca roditori.

Un comentariu:

  1. Am o femeie în vârstă de 40 de ani. Am testat pozitiv herpesul genital (HSV1-2) în 2016. Aveam focare grave. EXTREM DE DOLORANT. Am încercat diferite tipuri de medicamente și tratamentul de către medicii de care știam că era de folos. În urmă cu șase luni, căutam cu disperare online remedii utile pentru vindecarea herpesului genital (HSV1-2), pe care am dat peste câteva remedii utile despre modul în care DR.WEALTHY ajută atât de mulți oameni în vindecarea herpesului genital (HSV1-2) cu ajutor pentru tratamentul pe bază de plante, deoarece și eu cred că există cineva undeva în lume care poate vindeca complet herpesul. Cu toate acestea, în ultimele 2 luni, am urmat protocolul său de herpes și a oprit complet toate focarele! Spre marea mea surpriză am fost vindecat complet urmând protocolul medicinii sale pe bază de plante. Nu vă lăsați descurajați de medicii. Există un remediu pentru HSV cu ajutorul ierburilor și rădăcinilor de către un medic specialist în plante medicale. Dr. DR.WEALTHY este atât de amabil și sincer cu tratamentul său pe bază de plante, contactați-l cu amabilitate pentru mai multe informații Via wealthylovespell@gmail.com sau WhatsApp DR la +2348105150446 sau vizitați blogul său https://wealthylovespell.blogspot.com
    Veți avea noroc ca mine astăzi dacă aveți curajul să-l contactați și să-i ascultați instrucțiunile.

    RăspundețiȘtergere