marți, 1 august 2017

Cei sapte Arhangheli

Cei sapte Arhangheli

Îngerii sunt adesea împărtiti în grupuri, numite ierarhie.
Arhanghelii actionează ca mesageri în serviciul lui Dumnezeu.
În conformitate cu cartea Apocalipsei, există sapte Arhangheli care stau în fata lui Dumnezeu, dar numai patru sunt mentionati în Vechiul Testament, Mihail, Gabriel, Rafael si Uriel.

Fiecare dintre Arhangheli are o personalitate distinctă, au toate abilitătile speciale si împreună cu divinitatea, vor veni în ajutorul tuturor celor care cer acest lucru.

Fiecare arhanghel are o rugaciune speciala care va ajuta, acestea le gasiti mai jos.

Mihail si rugaciunea lui pentru protectie

Cel mai cunoscut si cel mai puternic dintre toti Arhanghelii este Arhanghelul Mihail. El a fost primul înger creat de Dumnezeu si numele lui înseamnă "Cine este ca Dumnezeu". El este liderul tuturor Arhanghelilor.
Un războinic care este adesea descris purtând o sabie pentru a se lupta cu fortele lui Satan, domeniul lui Mihail este de protectie, curaj, putere, adevar si integritate. Nu numai că oferă protectie fizică,de asemenea, ne protejează împotriva atacurilor psihice.

Este sarcina lui Mihail de a scăpa pământul de frica. El vă poate ajuta să fiti neînfricati, puternici si fără compromisuri, atunci când vine vorba de a face ceea ce trebuie. Chemati-l pe Arhanghelul Mihail atunci cand simtiti că aveti nevoie de protectie. El poate fi foarte inspirat si este îngerul perfect pentru când sunteti nelinistit sau nervos.Mihail ne poate ajuta să realizam scopul vietii noastre.

Datorită curajul său si a faptelor eroice, Mihail este considerat patronul politiei.Este foarte util atunci când avem defectiuni mecanice, electrice, la masină sau calculator. Ne apara si de cosmarurile din vise.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu