vineri, 19 februarie 2016

UN PELERINAJ DE SUFLET IN CETATEA BUCURESTILORJoi, 18 februarie 2016,Inaltpreasfintitul Parinte Ioachim impreuna cu  preotii si credinciosii din cele 6 protopopiate ale Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului, au efectuat un pelerinaj la Centru Patriarhal  Bucuresti. Sfanta Liturghie a fost oficiata de  Inaltpreasfintitul Ioachim incojurat  de un sobor de preoti si diaconi ,raspunsurile la strana fiind date de catre corala "Ierotheos" a preotilor din Protopopiatul Onesti.
  


  Pelerinii ,cu multa bucurie suflet ,s- au inchinat  Sfintelor Moaste -
 a Sfintilor Imparati Constantin  si Elena intocmai cu Apostolii , a Sfantului Dimitrie Basarabov ,ocrotitorul Bucurestilor si a Sfantului Ierarh Nectarie,vindecatorul de boli


 
   In a doua parte a zilei ,la indemnul PF Daniel,Patriarhul Romaniei,au vizitat manastirea Antim,atelierele Arhiepiscopale si santierul Catedralei Mantuirii Neamului.
 
   PF. Patriarh Daniel a binecuvantat pelerinii veniti la Patriarhie din Arhiepiscopia Romanului si Bacaului,multumindu - le pentru efortul depus,laudandu- i pentru buna organizare de care au dat dovada, oferindu- le iconite si daruri .
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu