De ce iubim amintirile? Nu pentru că ne amintesc, ci pentru sentimentele pe care le retrăim. De ce iubesc să îmi amintesc de Tine? Pentru ca în mine înfloreşte sentimentul veşniciei. Racz Anamaria

vineri, 28 martie 2014

O FRIPTURA PENTRU ZILE DE POST

HRIBI
HRIBI CONSERVATI















RETETA: HRIBI CU CEAPA SI USTUROI
Ceapa taiata julien si usturoiul taiat feliute se soteaza in putin ulei.Se adauga putina boia dulce (sau picanta-dupa preferinte)apoi hribii  si lasam la inabusit circa 10 min dupa care  stingem totul cu o cana cu apa.Lasam sa fiarba totul la foc potrivit, sub capac circa 30-40 min. dupa care condimentam cu sare si piper dupa gust .Asezonam cu patrunjel verde.Se poate servi ca atare , ca garnitura sau cu mamaliguta.
HRIBI
HRIBI
HRIBI
HRIBI

PASTRAVI 

GHEBE

GHEBE 
GHEBE


GHEBE




GHEBE

GHEBE

PANISOARE



BURETI NEGRI

2 comentarii: