HRIBI |
HRIBI CONSERVATI |
RETETA: HRIBI CU CEAPA SI USTUROI
Ceapa taiata julien si usturoiul taiat feliute se soteaza in putin ulei.Se adauga putina boia dulce (sau picanta-dupa preferinte)apoi hribii si lasam la inabusit circa 10 min dupa care stingem totul cu o cana cu apa.Lasam sa fiarba totul la foc potrivit, sub capac circa 30-40 min. dupa care condimentam cu sare si piper dupa gust .Asezonam cu patrunjel verde.Se poate servi ca atare , ca garnitura sau cu mamaliguta.
HRIBI |
HRIBI |
PASTRAVI |
GHEBE |
GHEBE |
GHEBE |
GHEBE |
GHEBE |
GHEBE |
PANISOARE |
BURETI NEGRI |
Foarte frumos. Felicitări pentru blog.
RăspundețiȘtergereFoarte frumos. Felicitări pentru blog.
RăspundețiȘtergere